cimbazizo

Alla inlägg den 6 september 2009

Av IA - 6 september 2009 16:44

Idag har Zizo varit jätteduktig. Vi var på något som kallas fritidsfestival i Höör, där företag och ideella klubbar bl.a visade upp sig. Så Höörs Brukshundsklubb skulle visa upp vad dom gör. Så det började med att vi alla stod och väntade och väntade......


......och vad gör man då som hund, jo man hittar på allt bus man kan komma på.......


Men sen till slut säger dom till att det är dags att gå in, så alla med sina hundar går in på ett långt led och sen ställer upp sig......


........och Zizo han lägger sig till rätta och bara tittar på allt folk och alla hundar omkring sig, medan en speaker talar om vad varje hund är för ras och vad dom avlats fram för mm. Och där ligger denna lilla 9 veckorsvalp och tar det hur lugnt som helst=)


Medan en del andra får fnatt av att inte få göra sig av med sin energi ;)

Men alla hundarna skötte sig jättefint.

Men sen hade jag en hund som var väldigt trött och somnade i famnen och sov även när dom hade flyguppvisning precis ovanför huvudet på oss ;)


T.o.m Zunken tyckte det var skönt att få vila lite hos sin matte =)


Ända tills det blev dags för uppvisning av agility, då blev det fart på Zunken igen kan ni tro, för han hoppade hinder där inga hinder stod och fick syn på en fotograf som satt på marken och sprang fram för att hälsa på honom osv  ;) Men för att vara första gången han visade agility bland en massa folk så skötte han det jättebra =)

Även Diesel och Sessan visade upp agility, Sessan gjorde ett kanonlopp och Diesel har, likt Zunken, aldrig visat upp detta så han gjorde också sina egna banor ;)

Så nu har vi trötta men nöjda hundar här hemma som sover gott =)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards