cimbazizo

Alla inlägg under september 2009

Av IA - 2 september 2009 22:21

Idag åkte vi ner till brukshundsklubben och gissa om Zizo blev glad att se en jättestor äng. Som tur var hade jag honom kopplad hela tiden annars hade han sprungit livet ur sig ;)

Vi tog en liten springrunda tillsammans och efter lite vila så övade vi på att gå fint i kopplet, och han är jätteduktig på detta=)

Sen fick han sitta tillsammans med mig medan mina båda döttrar körde lite agility-träning med sina hundar. Efter ett tag så tröttnade Zizo på att bara sitta och titta på så han började gnälla och småyla. Så vi tog en liten promenad på ängen och sen kunde han sitta och titta på igen :)

Sen hade jag en väldigt trött hund när vi kom hem, men ack så nöjd ;)

Av IA - 1 september 2009 16:42

Vill bara TACKA dessa härliga människor, som har denna kennel, för en otroligt härlig valp.

När man får hem denna 8 veckors valp så har han miljötränats jättemycket, han är van vid barn, van vid att badas och fönas, van vid att klippa klorna, van vid att gå i koppel både vid dagtid och senare kvällstider då det är mörkare ute, van vid att göra alla sina behov ute osv osv.

Denna kennel är en underbar familj som har två lite mindre barn, dom bor i en villa i Lund men under sommaren nu så har dessa valpar fått växa upp vid deras härliga sommarställe. Både Johan och Robine är duktiga hundmänniskor med vettiga värderingar och sätter alltid hundens bästa främst. Dom är väldigt måna om sina djur.  

Så allt detta sammantaget har gjort att dom kunnat leverera 4 st. väldigt trygga valpar. En av dessa fick jag förmånen att köpa och han fann sig till rätta och visar vilken trygg och härlig valp han är.

Alla som hittills träffat lille Zizo har intygat att detta stämmer och har fastnat just för hans härliga och trygga sätt=)

Så TACK kära Johan och Robine ni gör ett fantstiskt jobb, fortsätt så =) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards